torstai 17. huhtikuuta 2014

Raskaus aikani tähän asti.

Viikkojen "tapahtumat":

Viikolla 12, oli np-ultra ja näin pienoisen ensimmäistä kertaa. Uskomatonta! Itkuhan siinä pääsi. Ultraaja mittaili ja katteli. Kaikki ok! Pienokainen vain 3,5cm.

Viikolla 14, Uusi np-ultra sillä ekassa ultrassa, huonossa asennossa jonka takia kaikkia mittauksia ei voitu ottaa. Kahessa viikossa lisää kasvua oli tullut 4,5cm, silloin jo 8cm.

Viikolla 16, Rupesin tuntemaan pienoisen liikkeet. Se oli jotain todella uskomatonta! Monet kysyy, että "miltä se tuntuu?", ei siihen voi vaan vastata, se on niin sanoin kuvailematonta.

Viikolla 20, Rakenneultra... Jänskätti niin paljo, että en pysyny melkeen housuissa. Kaikki oli erittäin hyvin, kaikki mittaukset saatiin otettua. Kaikki niinkuin pitääkin olla!
Kyllä se pienoisen haarojen välissä, oli niin sanottu "kolmas jalka".  Mahtava tunne,   musta tulee maailman upeimman ja ihanimman pojan äiti! Poika oli n,20cm "iso" ja painoi 366g.


Tähän asti viikkoja kertyny 21+2. Aika hurahtanu tosi nopeeta. Siitä on 4kk aikaa kun tein positiivisen testin ja silti muistan sen päivän kuin eilisen. Itkin, nauroin, itkin ja nauroin...
Olin tosi onnellinen ja yllättynyt. Olen edelleen onnellinen, enkä ole katunut hetkeäkään päätöstä.
    Raskaus aikana, mulla ei ole juurikaan pahoinvointia ollut. Monet oksentelee monta kertaa päivässä ja mää en ole koko aikana oksentanut. Huonoa oloa on sillon tällön ollut mutta ei sen kummempaa. Inhottavinta on ollut se, kun ällöttää ja oksettaa kaikki, AIVAN KAIKKI.
Joo on ollu liitoskipuja, tuntuu että maha repee mutta ei sille mitään voi. Oon kuulemma päässy toosi helpolla. Ärsyttävintä raskaudessa on se, kun väsyttää niin paljon että ei jaksa yhtään mitää tai ketään. ++ vaatteet ei mahu. Mutta pakko sanoa että kaikki tämä kipu, lihoaminen, vittuuntunut ja väsynyt olo on todellakin tämän pienoisen arvoista! Nyt keskityn raskauteen ja massun kasvatteluun!


Maha edestä päin.

12 kommenttia:

  1. Hyvä blogi :-) hei tee postaus teijän rakkaustarinasta, miten tapasitte jne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava idea! Määpä viikonlopun aikana koitan laittaa & kiitos =)=)

      Poista
  2. Aivan ihana blogi ja kirjotat tosi hyvon rakas♥ ihania nuo ultrakuvat♥ pitää joku pv käyä ottaa semmosia mahakuvia ku on lämmin päivä, haluan ottaa susta sellasia :p♡

    VastaaPoista
  3. Olisko mahdollista että suurentaisit tekstiä vähän? Ois helpompi lukea :)

    Missä päin asut? minkä ikäinen lapsen isä on? Minkä ikäisenä oma äitisi sai sut? Asutko vanhemmilla/omassa kodissa? Oliko raskaus vahinko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onnistuu! Mietin itekki, että onkohan toi teksi liian pieni =)
      Asun oulussa ja lapsen isä on 19 vuotta.
      Mun äiti oli 25 vuotta. Asun omassa kodissa, kihlattuni kanssa, ollaan asuttu kohta jo vuosi yhdessä.
      Oikeestaan iloinen yllätys. Ei käytetty ehkäsyä joten me tiiettiin, että voin raskaaksi tulla mutta ei sitä lasta kuiteskaan tekemällä tehty. En kadu mitään, että päätettiin pitää lapsi, nimenomaan oon onnellisin ja oon alkanu kattoo elämää ihan erillä tavalla!

      Poista
  4. Niin ja jos saat muutettuu ton kohdan että sillon ku jättää tänne kommentin, niin ei tarvis kirjottaa tota "todista ettet ole robotti" koodia nii ois lukijoille helpompaa, kivempi jättää kommenttia! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, mää yritän, en tiiä yhtään mistä sen voi ottaa pois ;oo
      Tiiätkö sää? Osaatko neuvoa? D:

      Poista
  5. Ööö mulla ei oo itellä blogia joten en pysty kattoon mallia :o mut jostain asetuksista se oli!

    VastaaPoista
  6. Täällä kans odotellaan vauvaa, LA elokuun lopussa.. Mahtava lukia että samoja tuntemuksia ollu kun itelläki! Onko sulla mihi aikaa elokuuta LA ja mite viikot nyt? :) Ihanaa 'loppu raskausaikaa' sullekki!

    VastaaPoista