tiistai 22. huhtikuuta 2014

Minun reaktioni raskauteen.

19.12.2013 klo 07.00 heräsin, päälläni oli pelkät alusvaatteet. Muistan kun katsoin itseäni peilistä ja mielessäni totesin, että onpa vatsani, sekä rintani turvonnee. Eikä kuukautiseni ole vielä alkaneet.
Siinä vaiheessa olin tosi varma, että olen raskaana. Sanoin miehelleni, että menen tekemään testin ja tulen kertomaan tuloksen hetken kuluttua. Tärisin, en pysynyt paikoillaan sitä paria minuuttia kun tulosta odottelin.

Hetken kuluttua menin takaisin vessaan, katsoin testiä ja siinä näkyi kaksi viivaa. Toinen oli todella tumma viiva ja toinen todella haalea viiva. Tuijotin vain sitä tikkua ja ajattelin että tässä on varmasti jokin virhe. En voinut uskoa sitä todeksi. 

Kävelin hiljaa huoneeseen. Katsoimme Kain kanssa toisia. Yhtäkkiä rupesin nauramaan hulluna, mutta se ei kauvaa kestänyt, kunnes rupesin itkemään. Itkin, nauroin, itkin ja nauroin.. Kai ei päästänyt sanaakaan suustaan. Hän vain tuijotti minua. En ajatellut silloin mitään muuta kuin että; miten hemmetissä kerron tämän äitilleni.. 

19.12.2013 päivä joka muutti kaiken.


5 kommenttia:

  1. Miten sun äiti reakoi kun kerroit raskaudesta? :)

    VastaaPoista
  2. Kauanko meni että sait kerrottua raskaudesta äidillesi ja miten kerroit sen hänelle?

    VastaaPoista
  3. Ja paljon onnea teille! :)

    VastaaPoista
  4. Tässä ois sulle vähä postaus ideoita: millasta teidän arki on, mitä ootte hankkinu vauvalle ja susta itestä että millanen oot :) paljon onnea teille pojasta <3 toivottavasti kirjoittelisit tänne jotain :)

    VastaaPoista